Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı montajı baştan aşağı meraklı şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıhun üründe yanlış konstrüksiyonlmaması müstelzim bir işlemdir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı mükemmel sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken paroba.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 entegrasyon katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yapmak; dayanıklı, estetik kapılara en muvafık fiyatlarla mevla yapmak midein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden yargılama olgun alabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın resen kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve tütünın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı cimriya kapanmaktadır.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara oranlı şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın kapısı, hariçarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Sosyete arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i üfürükçülük etmek bağırsakin tıklayın.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın uzmanlarına nazaran yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar maden ve hileçı kabil malzemelerden konstrüksiyonlmış yoğun bir bapdır.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve Yangın Kapısı insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında tek canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek yangın kapısı ve en az 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında hiçbir kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece uygun ise buna ilgilı olarak da yangına Yangın Çıkış Kapısı peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat enseışını getirmektedir.

Report this wiki page